Imprimanta nu este suficienta

Multi oameni isi umplu casele cu diferite obiecte sau lucruri care ocupa locul degeaba. Din copilarie imi amintesc masina de cusut a mamei, transformata mai tarziu in masa. Cu toate ca o primise ca zestre si bunica a crezut ca mama isi va castiga mai usor existenta cu ea, grea ca o piatra de moara, masina cu pricina ocupa locul degeaba, pana cand ne-am gandit sa ascundem in masa capul metalic cu ajutorul caruia s-ar fi putut coase sau broda.

A fost mai bine, fiindca multi oaspeti ne cereau sa le dam ceva la masina si se mirau afland ca sta acole pe post de mobila si ca nimeni nu o foloseste. A urmat masina de facut ciorapi tricotati, fiindca erau la moda ciorapii grosi pe vremea cand nu se gaseau nici sosete flausate. Si ea sta ca o piesa de muzeu si nu este versatila, adica ocupa locul degeaba intr-o camera in care nu locuim. Adunam, adunam toata viata. Stiu oameni care nu ar arunca o cutie de carton sau un capat cu ata. Nu se indura sa isi dea nici hainele din tinerete, de acum 10-15 ani, ramase cu 2-3 numere mai mici. Se zice ca strangerea unor lucruri inutile este un semn de batranete.

La tara, unde numarul camerelor este foarte mare si mai exista si o magazie, un sopron se pot pastra echipamente sau aparatura care sunt nefolosite. De exemplu aspiratorul vechi, care nu este stricat, nu se cade sa fie aruncat la cumpararea unuia mai performant, ci poate fi pastrat tot timpul ca rezerva. De ceva timp trebuie sa va spun ca se petrece acelasi lucru si cu imprimanta.

Multi isi cumpara un echipament de imprimat, dar putini au grija ca acesta sa fie si functional. Prezenta unei imprimante in casa nu este suficienta, ci mai este nevoie si de cele mai bune toner imprimante de la Cartushop care sunt livrate oriunde in tara, la adresa indicata de catre cumparatori, iar furnizorul are grija sa preia cartusele folosite la plecare fiindca le depoziteaza in locuri speciale si securizate, sa nu polueze mediul. Cartushop.ro este un magazin bine aprovizionat cu echipamente si accesorii pentru imprimanta, dar si un furnizor de servicii la care apeleaza firme mari si institutii din tara, fiind 100% multumite de ele.

Cum sa nu fie multumit un manager, cand un contract cu magazinul prezentat mai sus inseamna asigurarea aprovizionarii cu cele mai bune cartuse la sediul institutiei, ridicarea celor folosite, care ocupa spatiu si servicii de reumplere cartuse atent si corect executate, in urmatoarele etape:

1. Evaluarea atenta. In cazul in care cartusul nu mai corespunde din punct de vedere tehnic sa fie incarcat, beneficiarul este anuntat de acest lucru. Furnizorul de servicii respecta clientul si doreste ca serviciile si produsele pe care i le ofera sa fie la cele mai inalte standard calitative. Un cartus uzat reumplut nu poate asigura o imprimare de calitate.

2. Inlocuirea anumitor componente, cand acest lucru este posibil si manopera plus piesele costa mai putin decat un cartus nou. Specialistii de la Cartushop.ro prezinta cu onestitate situatia clientilor, tocmai de aceea are foarte multe solicitari in tara de la persoane fizice si juridice.

3. Curatarea atenta a cartusului. Oricat de mult ar dura acest lucru si oricat de migaloasa ar fi opeartiunea se demonteaza piesa cu piesa si este curatata cu atentie, pentru o imprimare perfecta. Cu un astfel de cartus reumplut putem vorbi de o imprimare in HD, dat fiind acuratetea reproducerii documentului din format electronic in cel printat.

4. In acesta faza este incarcat cartusul cu cerneala de cea mai buna calitate, dupa ce piesele uzate au fost inlocuite, iar cele pline de praf sau scame sterse.

5. Testarea cartusului, dupa ce clientul obtine si informatii utile, cum ar fi aceea ca in cazul cartusului reumplut nu se recomanda tiparirea in numar mare pe un singur print. O imprimanta buna este utila la casa omului, dar nu este de ajuns, fiindca are nevoie de cartus de calitate si de reumplere, cand acesta se goleste si este in stare foarte buna. In magazinul de profil prezentat mai sus gasim tot ceea ce este nevoie ca sa putem tipari toate documentele de care avem nevoie, iar acestea sa arate impecabil: fara litere sterse sau umbre, fara pete de cerneala sau dungi groase, negre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.