In magazinul Sanito gasesc tot ce am nevoie

Este greu sa gasesti toate lucrurile de care ai nevoie intr-un singur loc, dar cu magazinul Sanito acest lucru a devenit mai usor. Nu in urma cu mult timp am dat peste acest magazin online despre care am reusit sa aflu ca este un lider in ceea ce priveste produsele si solutiile de curatare si igienizare. Acest lucru este dovedit de cele peste 20000 de firme care au apelat la cei de aici, companii mici si mari.

In acest magazin putem gasi tot felul de produse pentru curatare si igienizare si nu numai, de la aspiratoare si monodiscuri pana la detergenti si dezinfectanti, covorase dezinfectante si consumabile din hartie, cele care imi sunt si mie necesare zilnic la locul de munca. Lucrez intr-o cofetaria si oricat as incerca sa pastrez curatenia tot se poate intampla ceva neprevazut sau mici accidente.

In timpul programului de lucru nu este mult timp de stat asa ca este nevoie de solutii rapide pentru a curata lichide sau alte substante de pe mesele de lucru si de pe ustensile iar produsele consumabile din hartie din magazinul Sanito sunt nemaipomenite in aceasta privinta. Acestea au o rata de absorbtie a murdariei foarte mare, sunt ieftine si simplu de utilizat. Imi amintesc ca nu cu multi ani in urma utilizam prosoape normale, din materiale textile si lavete, care desi eficiente necesitau spalari regulate ceea ce insemna detergenti si apa in plus si astfel costuri totale mai mare pe cand in cazul unor prosoape hartie pliate costul este mult mai mic, mai ales ca transportul este gratuit.

Indepartarea murdariei intarite este intr-adevar problematica uneori si cu siguranta ca un simplu prosop din hartie nu o poate indeparta insa stiu ca pot utiliza anumiti detergenti si apoi sa sterg cu prosoape din role industriale, care au un efect foarte bun. Acestea sunt realizate din hartie mai rezistenta si mai groasa care nu este distrusa de apa si de lichide atat de repede. Totodata, acestea sunt si foarte igienice, un lucru care trebuie luat in calcul la curatarea aparatelor si a ustensilelor. Astfe, obisnuiesc ca dupa ce le spal sa le sterg cu aceste prosoape de hartie pentru a ma asigura ca sunt curate si igienizate, o mica masura de precautie.

La fel de importanta este si curatenia in spatiul de lucru, nu doar a aparatelor si ustensilelor asa ca, pentru a preveni murdarirea anumitor suprafete, utilizam role cearseaf hartie cu care sa acoperim mese si rafturi. Acestea sunt foarte eficiente si rezistente asa ca le putem tine pentru mai multe zile. Acoperite cu un strat antibacterian, acestea previn aparitia microbilor si astfel tot ceea ce asezam pe acestea este in siguranta.

Cel mai simplu mod de a obtine produsele Sanito este incheierea unui contract sau stabilirea unui stoc lunar din produsele dorite, anumite consumabile din hartie fiind consumate destul de rapid, mai ales ca noi le oferim si clientilor alaturi de produsele comandate dar si pentru utilizarea in cofetarie. Ofertele magazinului pot fi gasite pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.