Incarcatoare portabile

Cei care au un smartphone stiu cat de importanta este bateria, ca se termina imediat daca se joaca putin pe el, asculta muzica sau daca stau pe internet. Din acest motiv au nevoie sa fie langa priza tot timpul, dar asta nu este posibil intotdeauna, cateodata mai esti si plecat de acasa si nu au unde sa-ti incarci telefonul. Daca se intampla asta des, ar trebui sa gasesti o metoda prin care sa iti poti incarca telefonul chiar  daca nu ai acces la o priza.

incarcator portabil

Poti face asta daca folosesti un incarcator portabil, despre care poti gasi mai multe informatii aici. Cei de la Sony s-au gandit ca multi ar dori sa isi incarce telefonul in timp isi fac si alte treburi, daca nu este o priza langa ei. De exemplu in tren, chiar daca unele au priza, altele nu. Daca nimeresti intr-un tren fara priza si ai nevoie de telefon, cu ajutorul unui astfel de incarcator portabil poti sa-ti rezolvi problema.

Un incarcator portabil poate asigura pana la 3 incarcari complete, dar depinde de modelul pe care il achizitionezi, pentru ca sunt si incarcatoare care pot incarca bateria doar la jumatate. Consider ca nu are rost sa iti cumperi un incarcatoare care nu poate asigura macar 2 incarcari complete, nu se stie cand esti plecat mai mult timp.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Incarcatoare portabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *