Inception

Azi m-am uitat la filmul Inception, poate ca multi l-ati vazut deja, fiind un film popular. Pe IMDB are nota 8.8, o nota mare pentru un film. In rolul principal joaca Leonardo DiCaprio, care a jucat si in The Wolf of Wall Street, film ce l-am vazut duminica trecuta la cinema. Filmul a castigat 4 premii Oscar, deci e un film bun.

Inception mi-a placut mult, inceput nu prea iti dai seama despre ce este vorba, dar dupa cateva minute iti dai seama ca idea este foarte interesanta si captivanta. Idea de a intrat in visul cuiva, de a-l contrui, de a fura informatii sau de a implanta idei, este una noua, pe care nu am mai auzit-o pana acum. Trebuie sa fii foarte atent pe tot parcursul filmului, daca pierzi cateva faze importante nu iti vei da seama ce vor sa faca mai departe.

Filmul tine 2 ore jumatate, este un film lung dar nu te plictisesti. Daca vreti sa vedeti un film interesant cu idei mai special, vi-l recomand. Am vrut sa ma uit la el mai demult, dar nu mi s-a parut atat de interesant. Acum mi-am dat seama ca nu iti poti da seama daca un film e bun sau nu pana nu il vezi, doar dintr-un trailer de cateva minute nu prea iti dai seama daca merita vazut sau nu.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *