Am inceput serialul Sons of Anarchy

 

Mie imi plac foarte mult serialele si tot timpul caut sa incep un serial noi, chiar daca urmaresc altele in acel moment. Timp pentru a urmari un episod dintr-un serial gasesc tot timpul, pentru ca nu sunt nevoit sa vad un sezon in fiecare zi. Deobicei ma uit la cateva episoade din cateva seriale atunci cand gasesc mai mult timp asa ca nu ma deranjeaza sa incep cat mai multe seriale.

Ieri am vazut primul episod din Sons of Anarchy, un serial interesant pe care l-am inceput la recomandarea unui prieten. Cum pe IMDB are nota 8.7 stiam ca va fi ceva bun, asa ca am hotarat sa ma uit la el. Primul episod a fost interesant, a inceput din primele secvente cu actiune si a fost un episod de prezentare pentru a sti despre ce este vorba in el.

Se spune povestea unui bande de motociclisti care se ocupa cu afaceri ilegale si care au inceput sa aibe cativa dusmani. Jax este fiul celui care a “fondat” aceasta banda de motociclisti. Acesta are un fiu si incearca sa gaseasca o cale de mijloc, pentru a-si creste copilul si pentru a putea face parte in continuare din banda de motociclisti.

In concluzie, daca vreti un serial plin de actiune, va recomand Sons of Anarchy, sunt sigur ca va fi un serial interesant si imi va placea.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

One thought on “Am inceput serialul Sons of Anarchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *