Inchirieri apartamente 3 camere Sibiu sau case de inchiriat Sibiu?

Sibiu este un oras de viitor datorita asezarii sale, istoriei bogate, vietii culturale intense si de succes si numarului mare de turisti din lumea intreaga care il viziteaza. Cei care cunosc deja orasul stiu ca pot petrece aici luni intregi, fara sa se plictiseasca.

Muzeul Astra este vechi de 100 de ani, de aceea ajuta vizitatorii sa se rcordeze la elemente de civilizatie de acum un secol.

Pe cele 96 de hectare situate intr-un cadru feeric, desi zona este destul de centrala se pot admira 400 de case de pe intreg teritoriul Romaniei si diferite instalatii tehnice care permiteau gospodarilor sa dezvolte acea economie naturala, care le asigura independenta. Astra este un muzeu care adaposteste o parte din istoria vietii rurale a lumii, iar acest lucru este de inteles. Intotdeauna in orasele din Ardeal, oamenii au fost mult mai toleranti si intelegatori si au stiut sa isi respecte semenul de alta etnie si trditiile si obiceiurile lui.

Nivelul redus de poluare, posibilitatea obtinerii unor venituri lunare echivalente cu salariile din Bucuresti, realizate cu investitii reduse la jumatate sunt motive suficiente si serioase sa te determine sa te muti la Sibiu.

Poti sa te muti definitiv, fiindca am vazut aici indieni, chinezi si arabi integrati deplin in viata comunitatii si in acest caz iti recomand una dintre cele mai bune firme de inchirieri apartamente 3 camere Sibiu.

Situate in zone ultracentrale, multe dintre apartamente sunt complet mobilate si au si centrala proprie, asa ca locatarii vor avea tempertura optima. In plus, se poate lucra si de acasa, fiindca ei au conexiune la internet, telefonie si cablu Tv.

Pentru cei carora le place sa se gospodaresca singuri, agentia pune la dispozitie case de inchiriat Sibiu  in stare exceptionala, in care omenii se simt in deplina siguranta si traiesc in conditii de lux.

Pasajele secrete din oras sunt artificii care atrag locuitorii Sibiului si turistii, dar Parcul de sub arini raspunde nevoii omului de comuniune cu natura. Pe cele 22 de hectare pline de vegetatie luxurianta se afla copaci de peste 150 de ani. Multi dintre ei sunt adevarate monumente ale naturii, iar magnoliile zambesc rasfatate de pe crengi vizitatorilor.

Sibiul este orasul in care nu te plictisesti, chiar daca te-ai nascut si ai copilarit in el. Peste 9 ani, Gradina Zoologica va implini 100 de ani, Catedrala Evnghelica se inalta spre cer, Piata Mica si Piata Mare pot fi strabatute la pas. M-am plimbat pe strazi si pe ploaie si pe ninsoare si pot spune cu sinceritate ca este ireal de frumos.

Aici se afla cel mai vechi restaurant din Romania, dar si cafenele moderne in care se pot servi multe bunatati. Aproape ca nu ai nevoie sa practici sport ca sibian, fiindca sunt multe scari de urcat, multe strazi de parcurs si mai ales poti alerga prin parcuri sau poti strabate la pas Muzeul Astra facand in acelasi timp o cura de aer curat si de civilizatie.

Pozele apartamentelor si caselor de inchiriat sunt realistice, iar preturile mai mult decat rezonabile. Agentii imobiliari sunt ambili, politicosi si corecti si respecta programarile de prezentare a imobilelor, stiind ca clientii au timpul limitat. Inca de la primul contact telefonic sau pe chat, iti dai seama ca aceasta agentie pune omul si nevoile imobiliare ale acestuia in centru atentiei.

Nu imi imaginam ca la ora 20,26 voi gasi pe cineva la post, dar Robert mi-a raspuns cu amabilitate la toate intrebarile.

De la el am primit sfaturi privind gestionarea timpului si a bugetului, sa pot vizita cat mai multe locuri din Sibiu.

Iordache Robert este unul dintre cei mai empatici agenti imobiliari ai agentiei, iar ofertele de pe acest site ma indeamna sa ma mut definitiv la Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.