Interfon video sau simplu? Motive pentru a alege un interfon video

Numeroase sunt persoanele care nu au nici cea mai mica idee cu privire la caracteristicile pe care trebuie sa le aiba in vedere in momentul alegerii unui interfon video. Interfon video sau simplu? Care sunt avantajele unui interfon video si de ce ar trebui sa il alegi?

Interfonul reprezinta un sistem menit sa limiteze accesul persoanelor neautorizate intr-o cladire, intr-o curte sau in scara blocului. Cu totii suntem familiarizati cu interfonul simplu, clasic, cel format din receptorul cu butoane de acces. Insa exista interfoane mult mai complexe, mai moderne, diferite in functie de utilitatea acestora.

Interfonul simplu poate fi impartit in doua categorii – interfoanele cu receptor si interfoanele fara receptor. Care este diferenta intre cele doua tipuri de interfoane? Gandeste-te in felul urmator: in momentul in care te suna un amic pe telefonul mobil, cum ai prefera sa vorbesti cu el, tinand telefoul la ureche sau apeland la speaker? Acest criteriu trebuie sa il ai in vedere si in momentul in care alegi un interfon. Cum preferi, sa ai o conversatie privata, sau conversatia sa se auda in toata locuinta?

Interfonul video. In cazul in care iti doresti sa ai o imagine in timp real, sa vezi persoana care suna la usa, allege videointerfoane. Cum iti doresti sa fie imaginea, alb-negru sau color? In cazul in care un video interfon este cumparat pentru locuinta ta, atunci iti recomandam sa alegi unul color. Exista videointerfoane color la preturi acceptabile si sunt mult mai avansate decat interfoanele simple. In plus, ai posibilitatea de a alege un video interfon  ce poate fi controlat de pe dispozitive mobile precum telefonul inteligent, laptop sau tableta. In plus, poti deschide si usa de la garaj, nu doar cea de la intrare.

Cu ajutorul unui interfon video ai posibilitatea de a comunica eficient si simplu, totul se simplifica prin apasarea unei singure taste. Daca alegi un interfon video vei sti cine se afla in fata usii tale fara sa fii nevoit sa te uiti pe geam sau sa iesi afara.

Preturile la interfoane video sunt din ce in ce mai scazute. Exista azi pe piata interfoane ieftine pe care oricine si le permite. Gama de produse este din ce in ce mai diversificata. Au scazut preturile pana si la modelele dotate cu touch screen.

Interfonul video are o multime de avantaje, se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Aici am gasit un articol interesant despre cum poti evita tepele de la montarea interfonului, pe care il puteti citi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.