Iti faci treaba singur?

Atunci cand apare o problema acasa cine o rezolva? Preferi sa chemi pe cineva specializat sau o faci chiar tu? Aici depinde mult de fiecare, ce venituri are si daca isi permite sa cheme pe cineva pentru a-i face treaba in casa si a-i rezolva probleme. Acum ma refer la o problema la sistemul de electricitate, care pot aparea oricand.  Se intampla des sa se arda ceva, o siguranta, sa se rupa un fir sau alte probleme legate de sistemul de electricitate. Daca nu te pricepi la asta cel mai bine ar fi sa nu te bagi, este periculos sa lucrezi cu electricitatea, cel mai bine apelezi un specialist, care va face treaba ca la carte si iti va oferi si garantie.

Multi nu fac asta, prefera sa rezolve singuri probleme, probabil din cauza lipsei banilor. Nu isi permite oricine sa sune la electrician atunci cand apare o mica problema, motiv pentru care mai bine incearca singuri sa rezolve probleme pe care le au, chiar daca nu este intotdeauna cea mai buna alegere. Probabil ti s-a intampla de multe ori sa strici ceva doar pentru ca ai incercat sa-l repari, si eu am patit asta de multe ori si nu ai un sentiment prea placut, cand stii ca l-ai stricat si mai tare si poate nu il mai poti repara niciodata. Eu am patit asa cu un telefon, se stricase si am preferat sa-l desfac eu in loc sa il duc la un service si i-am facut mai mult rau. Oricum, asta a fost acum mult timp, incercam sa fac pe “meseriasul” si nu mi-a mers, dar trebuie sa ai experienta cu tot felul de lucruri, doar din greseli inveti.

Daca nu vrei sa platesti de fiecare daca cand apare o problema, poti sa iti faci un abonament anual, vei plati o data si vei sti ca meseriasii vor fi la tine atunci cand s-a intampla ceva. Vei putea apela la ei la orice ora, avand program 24/7, cea ce este important. Nu stii cum apare o problema pe timpul noptii si nu ai cum sa o rezolvi tu, asa ca suni la un electrician care va face asta cat mai repede si mai profesionist. Cu aproximativ 1000 ron pe an vei putea apela la ei oricand a aparut o problema sau vrei ca cineva sa iti verifice instalatiile electrice, daca ai facut anumite schimbari si trebuie sa stii ca totul este in regula.

La noi nu cred ca sunt prea multi care apeleaza la serviciile unui electrician, decat atunci cand au probleme mai mari, de reparat anumite obiecte, ceva probleme la masina sau alte asemenea. Nu cred ca apeleaza nimeni la un electrician cand vrea sa faca ceva prin casa, probabil majoritatea considera ca se pricep si nu ezita sa inceapa treaba la pentru rezolvarea problemei.

Pentru mine un abonament ar fi rentabil, adica nu mi-ar place sa platesc tot timpul cand am o problema, mai bine platesc un abonament si stiu ca am un fel de asigurate in acel an, cea ce este bine, nu stii cand ti se intampla ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.