Iti plac animalele?

Tuturor ne plac unele animale, fie ele domestice sau nu. Este foarte probabil sa ai deja un animal acasa, asa cum eu cei mai mult dintre noi. Eu nu am nici un animal pentru ca stau la bloc si nu e chiar atat de usor sa tin un caine sau o pisica in apartament. Mie nu prea imi plac pisicile, as prefera sa am un caine, un caine mare de rasa, pe care sa-l plimb tot timpul pe afara.

Daca as sta la casa mi-as cumpara 2-3 caini de rasa, mi-ar place sa am un caine mare, sa ma pot juca cu el si sa fie distractiv. Totusi, nu mi-ar place sa tin un caine in apartament, face mizerie si trebuie sa fac tot timpul curat. Poate sa strice ceva prin casa si asta sigur nu este placut. Multi au caini chiar daca nu stau la casa, pentru ca le place sa aiba grija de un animal.

Ca tot veni vorba de caini, sigur ati auzit pe la TV tot felul de certuri pe tema cainilor de pe strazi, care deja au inceput sa fie prea multi si sa derajeze pe toata lumea. Eu inteleg ca sunt multe persoane care iubesc cainii si nu vor sa ii vada omorati de autoritati, dar nici lasarea lor pe strada nu este o varianta acceptabila.

Daca ai un caine, trebuie sa ai mare grija de el. Daca vrei sa se faca mare si frumos trebuie hranit cu mancare buna, chiar daca costa cam mult, ii va asigura cainelui tau o crestere asa cum trebuie si tu te vei bucura cand vei vedea ca ai un caine mare si frumos. Vorbeam odata cu niste rude pe tema asta si mi-au spus ca i-au dat cainelui anumite vitamine cand era pui, pentru a se face mare si dupa cum se vedea au functionat perfect.

hrana pentru caini
hrana caini

 

De exemplu, acest pachet de mancare pentru caini costa aproape 200 de ron si are 20 kg. In functie de greutatea cainelui, ii vei da de mancare o anumita cantitate pe zi. Trebuie sa stii citesti bine recomandarile inainte de a-ti hraini cainele, sa fii sigur ca ii dai cantitatea potrivita.

Daca vrei sa afli mai multe despre hrana pe care trebuie sa o dai la caini, poti citi acest articol unde sunt prezentate mai multe informatii pe tema asta, deci probabil te vei lamuri cum sta treaba si vei sti ce sa ii dai de mancare cainelui tau de acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.