Iti plac serviciile de la hotel?

Intotdeauna am preferat o pensiune mai modesta decat un hotel scump, mai bine ma cazez la persoane particulare, parca e mai frumos asa, cand te duci intr-o vacanta nu prea ai chef de stat in casa si nu are rost sa dai bani aiurea pentru un hotel. Cei drept, serviciile oferite de un hotel sunt mult superioare celor de la o pensiune, confortul este asigurat, iar personalul se poarta frumos cu tine, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Conteaza foarte mult sa ai lenjerie curata, prosoape hotel curate, conteaza ca totul sa fie curat, daca platesti o suma maricica de bani trebuie sa te simti bine cat timp stai acolo. Cand te duci intr-o tara straina probabil vei alege un hotel de cele mai multe ori, pentru ca iti este mai usor sa iti faci o rezervare la hotel, nu poti sa pleci in Grecia de exemplu fara sa ai totul rezervat, nu iti permiti sa bati drumul pana acolo si dupa sa iti dai seama ca nu prea sunt locuri de cazare libere, ar fi o pierdere de timp si de bani, va trebui sa stai o gramada de timp pana sa gasesti un loc unde sa te cazezi.

Atunci cand este foarte aglomerat in plin sezon, este riscant sa te duci in vacanta fara sa ai totul rezervat, nu poti sti ce vei gasi cand ajungi acolo. Cu siguranta sunt si persoane care vor sa faca totul spontan, ma pot numara printre ele, persoane care pleaca intr-o excursie fara prea multe pregatiri, care nu stau prea mult pe ganduri atunci cand hotarasc sa plece unde, asa ca pentru ei nu este atat de usor sa isi faca rezervare, ei prefera sa se duca direct la fata locului si sa faca ce pot gasi. Este frumos sa pleci intr-o excursie asa, cand esti tanar si aventurieri nu prea iti pasa de nimic, poti sa dormi si afara, nu ai nevoie de prea multe lucruri.

La mare cred ca se duc cei mai multi asa, sigur sunt persoane care dorm pe plaja, probabil asa le place sau nu isi permit sa se cazeze nicaieri. Pentru unii, aceste excursii sunt si cele mai reusite, nu ai nevoie de saptamani de pregatire pentru a te hotara unde sa pleci si ce sa faci acolo, te poti hotara la momentul de fata.

Chiar vara trecuta am fost la munte cateva zile, cu 2-3 zile inante sa plecam ne-am hotarat si cu toate astea a fost frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.