Iti place sa gatesti?

Iti place sa gatesti? Mie imi place foarte mult sa imi petrec timpul in bucatarie alaturi de iubita mea. Suntem foarte prinsi cu munca in timpul saptamanii, dar in week end incercam sa ne menajam putin si sa facem doar ce ne place impreuna. De multe ori incercam sa revolutionam bucataria si sa cream noi niste preparate spectaculoase. Chiar ne-am facut un mic blog culinar special pentru cei carora le place sa gateasca numai mancaruri bune si gustoase.  

Sunt curios ce retete noi vom face cand va fi gata noua noastra bucatarie. Deja mai am putin de lucru si este gata. Ne mutam la o casa noua si vrem sa amenajam o bucatarie mare si cat mai profesionala. Mai trebuie sa ne luam cateva accesorii bucatarie de calitate si totul este complet.  Mereu trebuie sa fii inventiv si sa creez cele mai bune lucruri dar si sa te bucuri de viata. Daca ceea ce faci nu iti place, mai bine renunta. Multi si-ar petrece timpul liber dormind, insa mie imi place sa gatesc. 

Am gasit pe net niste accesorii foarte interesante pe care nu le-am folosit niciodata in bucatarie. Vreau sa imi iau si eu aparate speciale de facut taitei pentru ravioli dar si pentru paste. Iubesc bucataria italiana si de multe ori fac paste in diverse combinatii. Am vazut pe un site online foarte multe accesorii de care am nevoie in bucatarie si chiar o sa mi le iau. Si niste cutite speciale nu strica niciodata mai ales in bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.