Job-ul ideal conditionat de un laptop bun

Cu doar cateva saptamani in urma, am primit o oferta de angajare extrem de tentanta de la o mare firma de talie mondiala. Salariul era mai mult decat bun si conditiile foarte acceptabile.

In primul rand, mi se dadea posibilitatea de a lucra de acasa, ceea ce ma avantaja enorm, tinand cont ca am un copil de 7 ani care trebuie sa fie luat zilnic de la scoala. Programul flexibil mi-ar fi permis sa imi organizez cele 8 ore de lucru asa cum voiam, astfel incat sa am timp si de cel mic si de munca.

Tot ce trebuia sa fac eu era sa am un laptop destul de performant care sa aiba Windows-ul, cu licenta, instalat si care sa sustina programele complicate ale companiei. Si aici era marea problema. Desi detineam un laptop, acesta era mai “mare” ca varsta decat fiul meu si nu avea nici Windows cu licenta. In niciun caz nu il puteam folosi pentru ca abia mai reuseam sa rulez un film de calitate proasta. Asa ca, trebuia sa fac, cat mai repede, o achizitie noua.

Nu am stat pe ganduri si am intrat pe magazinul online Dwyn, de unde mai achizitionasem produse acum ceva timp. Aici este o gama variata de laptop-uri si promotii, foarte atragatoare. Am avut de ales intre un Laptop HP ProBook 640 G3 si un Laptop HP ProBook 440 G4, putin mai ieftin decat primul. Avantajul e ca ambele au Windows 10 Pro instalat si HP este o firma foarte buna. In plus, puteam sa il achizitionez, pe oricare il alegeam, in rate. Dupa ce am studiat, cu multa atentie, specificatiile, am decis sa raman la HP-ul Probook 640 G3, deoarece detaliile tehnice si de operare sunt ideale pentru programele pe care trebuia sa le instalez pentru noul job. Asa ca, am facut achizitia si acum am job-ul ideal pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.