Joci la pariuri?

Eu m-am cam saturat sa bag bilete si sa vad a 2-a zi ca nu am castigat. Inainte ma duceam si bagam zilnic 1-2 bilete, rar castigam cate putin, dar m-am cam saturat sa vad ca nu am nici un profit. Cand mai am chef sa bag cate un pariu, intru pe biletul zilei si caut acolo cateva meciuri cu sanse mai mari de reusita si pun un bilet. Eu nu prea ma pricep la fotbal, nu ma uit la meciuri si nu prea stiu ce sa pun. Cel mai bine pentru mine este sa caut meciurile pe internet sau sa intreb cativa prieteni, asa am mai multe sanse de castig. Sunt siteuri care ofera meciuri bune, pronosticuri corecte cu sanse mari de reusita. Am vazut siteuri ok care aveau bilete bune, dar cote mici, pentru ca in general asa se joaca. Daca vrei sa faci bani din pariuri, pui pe un bilet 2-3 meciuri care stii sigur ca iti vor iesi si pariezi mai multi bani, 50 de lei, 100 de lei. Chiar daca nu vei castigat sume foarte mari, stii ca ai sanse sa scoti ceva, dar sanse mari in comparatie cu biletele pe care pui 10 meciuri.

Cel mai mult tie ciuda cand pierzi la un meci, atunci e cel mai urat. Am patit de cateva ori sa pierd la 1-2 meciuri pe bilete mari, cu 20 de meciuri. Avem un castig de 300 lei, cu 2-3 lei, puneam meciuri cu cote foarte mici, puneam egal sau victorie, asa fel incat sa am sanse mari. Cand pierzi un astfel de bilet la doar 2 meciuri parca iti vine sa te lasi de tot.

Nu prea am avut bilete catigatoare, decat foarte rar si sume mici, din pacate. Nu prea sunt eu cu banii castigati, nu prea castig nimic, prefer sa muncesc pentru bani decat sa incerc sa ii castig din jocuri de noroc pentru ca sunt sanse mari sa ii pierd si pe cei pe care ii am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.