Jocuri care trebuie sa apara

Lumea jocurilor este foarte mare, in fiecare an au loc noi lansari de jocuri si tot mai multi fani si le cumpara inca din primele ore de la lansare. Eu nu sunt mare fan al jocurilor, neavand nici un calculator care sa imi permita rularea celor mai noi jocuri, din acest motiv nu prea ma interesez ce jocuri trebuie sa apara, dar mai citesc si astfel de informatii, fiind ceva din domeniul care ma intereseaza.

Diablo III:Repear of Souls trebuie sa apara de 25 martie, anul acesta. Este un joc popular, RPG, care are un numar imens de fani. Nu am jucat niciodata nici un joc Diablo, nici nu cred ca o voi face. Din cate am inteles este destul de interesant, motiv pentru care il astepta atat de multi adolescenti.

Nascar ’14 este un joc cu masini foarte popular. Inca nu se stie data exacta cand v-a aparea, dar cam aceasta este perioada cand ar trebui sa fie lansat. M-am jucat Nascar o perioada, mi-a placut mult jocul si cred ca il voi incerca iar, fiindca mi-am amintit de el. Jocurile cu masini au mare succes, fiind apreciate atat de ¬†baieti cat si de fete, de toate varstele.

Pe 31 martie trebuie sa apara Age of Wonders III, un joc de strategie de care aud acum pentru prima data. Jocurile de strategie sunt jucata de foarte multi, pentru ca este o provocare sa termini misiunile la dificultate maxima. Atunci cand un joc este greu, vor incepe multi sa-l joace pentru a le arata celorlalti ca il poate termina, chiar daca asta necesita ore intregi de stat la calculator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.