Jocuri interesante pentru telefon

Esti in cautarea unor jocuri interesante pentru telefon pentru a-ti omori timpul liber? Ai nevoie doar de un telefon inteligent, o baterie incarcata si mult timp liber. Lista celor mai interesante jocuri pentru telefon ti-o dam noi acum.

Nimanui nu-i place sa astepte prea mult timp. Fie ca te afli in sala de asteptari in fata cabinetului medical, fie in mijlocul de transport in comun, poti face ca timpul sa treaca mai repede jucandu-te pe telefon..

Fifa Mobile Football este un joc pe telefon ideal pentru pasionatii de fotbal si de posesorii de FIFA pe PC sau consola. FIFA Mobile Football le permite jucatorilor sa regaseasca toate senzatiile procurate de franciza direct pe telefon. Un joc care iti permite sa iti alegi membrii echipei printre peste cei 17 000 de jucatori din cele 650 de cluburi de fotbal existente deja.

Pokemon Duel. Daca faci parte din acea categorie de jucatori carora le lipseste infruntarile directe, in timp real din cadrul Pokemon Go, atunci ar trebui sa incerci sa joci pe telefon Pokemon Duel. Dezvoltat oficial de The Pokemon Company, Pokemon Duel reprezinta un joc de strategie in cadrul caruia trebuie sa faci sa progreseze figurinele tale preferate.

Gangstar New Orleans. Teritoriu istoric al cultului Voodoo, New Orleans este principalul loc in care se joaca Gangstar New Orleans. Vei intra in pielea unui criminal inarmat pana in dinti si te vei aventura intr-un razboi sangeros impotriva celorlalti gangsteri. Obiectivul acestui joc este acela de a realiza un maxim de misiuni pentru a castiga cat mai multe nivele si pentru a debloca noi cartiere.

Sara’s Missing. Tocmai ai gasit un telefon undeva pe un trotuar. Extrem de deteriorat, continutul sau de neexploatat te impiedica sa afli imediat care este proprietarul sau. Va trebui sa te bazezi pe o inteligenta artificiala, IRIS, care este decisa sa iti deschida cat mai multe porti cu putinta pentru a te ajuta sa o regasesti pe Sara, proprietara telefonului.

Plants vs. Zombies Heroes. In cadrul colaborarii cu numarul trei pe tema plantelor magice si apocalipsa cu zombii Electronic Arts et PopCap schimba radical strategia cu acest joc. Reluand principiul de baza al primelor doua parti ale jocului, acest joc de strategie multi-player nu ascunde deloc faptul ca s-a inspirat de la Hearthstone, reluand principiul cartilor de joc cu alte cuvinte. Fiecare victorie in parte aduce noi carti si noi super puteri colectiei., indispensabile progesarii in cadrul jocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.