Jocuri pe care trebuie sa le ai pe Android

Daca ai o tableta sau un telefon pe Android, primele aplicatii care le-au instalat au fost cateva jocuri, cu siguranta. Cam asta fac toti prima data cand pun mana pe un gadget cu Android, isi instaleaza jocurile lor preferate. Eu mi-am instalat asa:

Trafic Racer, un joc interesant care nu prea te lasa sa faci altceva. O data ce ai inceput sa te joci vei incerca faci un scor cat mai mare. Trebuie sa mergi pe sosea si sa ai grija la celelalte masini. Cu cat faci un scor mai mari, vei aduna bani pentru a-ti cumpara alte masini, face upgradeuri la ele si pentru a debloca noi trasee.

Parking Mania este unul din jocurile mele preferate, tot timpul mi-a placut. Este un joc simplu, trebuie sa parchezi masina cu grija, fara a lovi obstacole sau alte masini. De multe ori poate fi o povara, fiind unele nivele destul de grele.

Temple Run 2 este jocul pe care sigur l-ai incercat. Pe tableta este perfect, sa faci un scor cat mai mare pentru a fi primul dintre prietenii tai. Este destul de greu dupa un anumit nivel, pentru ca vei avea o viteza mare si va trebui sa fii foarte atent.

Jetpack Joyride il jucam toata ziua cand aveam Windows 8, imi place mult jocul, dar m-am cam plictisit de el. Aveam scor mare pe Windows 8, dar acum ca am Windows 7 nu mai am acces la el pe PC.

Candy Crush Saga este un joc foarte popular pe Facebook, de care m-am apucat si eu recent. Imi place, am ajuns pe la nivelul 46 si sper sa fac cat mai mult. Sunt unele nivele la care stai blocat cateva zile, fiind mai grele.

Dead Trigger 2 l-am gasit pe internet, intr-un top 10 a jocurile pentru Android. Imi place, chiar daca am jucat putin, mi se pare frumos jocul si cu siguranta il voi mai incerca.

Dragonvale l-am vazut la un prieten, care juca tot timpul. Inca nu l-am deschis, dar imi plac jocurile de acest gen si sigur ma voi apuca de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.