Jocurile tale preferate acum si pe calculator

Ce se intampla cand jocurile pe calculator se amesteca cu literatura, serialele tale TV preferate sau chiar cu jocurile la pacanele? Posibilitatile acestei teme sunt infinite, incercam in cele ce urmeaza sa va prezentam cateva din cele mai populare jocuri pe calculator inspirate din literatura, seriale si multe altele.

Sword Art Online, Reki Kawahara. Incepem imersiunea in lumea virtuala cu un joc online adaptat dupa un roman. 15 volume au fost lansate deja in Japonia si acest roman a avut deja parte de propriu sau manga. Jocul pe calculator Sword Art Online a atras peste 10 000 de jucatori gratie unei realitati virtuale NeverGear care le permite jucatorilor sa evolueze in universul jocului de parca s-ar afla cu adevarat in acel univers. Iar inca de la prima conexiune jucatorii devin atat de atrasi incat le este greu sa se deconecteze iar fiecare Game Over este asemeni unei morti reale. Exista o singura modalitate de a obtine  dreptul de a iesi din acest univers: jucatorul trebuie sa ajunga la etajul cu numarul 100 al fortaretei lui Aincrad dupa ce a reusit sa ii invinga pe toti aflati la fiecare etaj in parte.

Book of Ra este fara indoiala unul din cele mai cunoscute jocuri de pacanele de prin cazinouri, baruri, case de pariuri sau Sali de jocuri din intreaga Romanie. Un slot clasic cu cinci coloane si trei randuri. In cazul in care reusesti sa nimeresti cinci oameni pe linie premiul este unul fabulos, de 500 de fise. Fiind un joc atat de atractiv fanii jocului pot juca si online jocul lor favorit.

Din zona misterelor nu putea sa lipseasca un joc pornind de la cartille Agathei Christie (literatura acesteia constituie o sursa deosebit de prolifica de inspiratie pentru sfera jocurilor video). Dintre jocurile ce au la baza o carte amintim de Death on the Nile, care a si luat premiul Zeeby pentru cel mai bun joc al anului 2007.

Castlevania, Dracula de Bram Stocker. Castlevania reprezinta o serie de jocuri video creata de Konami si care numara in jur de 20 de jocuri inspirate de Dracula, opera cunoscuta Bram Stocker. Principiul original al jocului este cel al unui joc platforma – eroii jocului traverseaza castelul lui Dracula, plin de monstri si de zombii si schelete pe care jucatorul ii poate evita sau ucide. Jucatorul trebuie sa evite sa cada in capcane presarate de-a lungul castelului. La finalul fiecarui nivel jucatorul infrunta un monstru mult mai inteligent si mai rezistent decat precedentii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.