KFC sau Mc Donalds?

Atunci cand trebuie sa alegi dintre aceste 2 fast-fooduri care este alegerea voastra? Eu nu mananc prea des la fast-food pentru ca nu am in oras, dar atunci cand pleci pe undeva, cel mai usor imi vine sa ma opres la un fast-food si sa mananc. Preturile sunt ok, cu 15 lei te saturi, acum depinde si cat de foame iti este. Stiu ca nu sunt sanatoase aceste mancaruri, dar nu prea mai preocupa pe nimeni sanatatea, s-au schimbat vremurile si nu prea ne mai pasa de asta.

Cand ajungi intr-un oras mai mare nu prea cunosti localurile unde mancarea este mai buna, dar atunci cand vezi semnul KFC sau Mc Donalds deja stii ce produse au si cat de bune sunt, pentru ca sigur ai mai mancat.

Eu am preferat tot timpul sa mananc la KFC, mi se par ca au produse mai bine decat la Mc Donalds. Cu 13 lei iti poti lua un meniu maricel, iar daca iti mai este foame iti mai poti cumpara ceva cu 7 lei, un sandwich sau alte produse si sigur vei fi satul dupa aceea. Nu am mai mancat de ceva vreme la Mc Donalds, nu pot sa spun ca nu imi place mancarea de la ei, dar parca tot mai bun e la KFC.

Imi mai plac si sandwichurile de la Subway, daca vreti un sandwich bun cel mai bine ar fi sa va opriti pe la ei, merita, iar preturile nu sunt foarte mari.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *