The Kings of Summer

the kings of summer

 

Azi am fost la un prieten si am vazut un film interesant, The Kings of Summer, un film care mi-a placut, chiar daca nu este prea multa actiune si se termina cam repede. Se putea face un film mai lung, adica se puteau adauga mai multe idei. Este vorba de 3 tineri care isi construiesc o casa in padure, pentru a scapa de parintii lor, pe care nu prea ii suporta. Acestia reusesc sa isi construiasca o mica casuta si sa traiasca o perioada dupa propriile reguli, dar pana la urma lucrurile se schimba si ajunge fiecare la casa lui.

Filmul are nota 7,2 pe IMDB, nu este o nota foarte mare, dar este una buna. Filmul este ok, mi-a placut, asa ca vi-l recomand si voua. Mi se pare foarte interesant citatul de pe afis, “Why live when you can rule”, iti da putin de gandit despre ce ar trebui sa facem noi in viata asta.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “The Kings of Summer

  1. Nu stiu cum a fost exact pentru tine, dar pe mine filmul asta m-a plictisit de moarte , am vazut putin la inceput si l-am inchis.
    Un film la fel de plictitor a fost si Drinking Buddies , eu cand m-am uitat la asta parca ma chema somnul:)).

    1. La inceput nu a fost foarte interesant, dar dupa asta a inceput sa nu mai fie la fel de plictisitor. Din acest motiv nu prea inchid niciodata un film, chiar daca nu imi place la inceput, ma uit pana la final, poate deveni mai interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *