La ce folosim telefoanele destepte?

Acum telefoanele mobile au devenit un gadget tot mai important mai  noi, functiile pe care le ofera noile telefoane care apar pe piata ne fac sa ni le dorim din ce in ce mai mult. Din pacate sunt foarte multi copii care au telefoane performante, telefoane scumpe pe care le folosesc doar pentru a se juca. Daca te gandesti la cat de multe lucruri se pot face cu un telefon mobil performant si ii vezi pe toti ca doar se joaca la ele parca nu iti vine un sentiment de bucurie.

Atunci cand esti in vacanta iti poti folosi telefonul ca un inlocuitor pentru calculatorul sau laptopul tau, chiar daca ai putea sa-ti iei laptopul cu tine. Uneori nu e chiar atat de comod sa folosesti laptopul, mai ales daca nu ai o conexiune la internet rapida. E mai simplu sa scoti telefonul din buzunar si sa intri pe email sau acolo unde ai treaba, mai ales ca poti folosi internetul de pe cartela, daca nu ai o retea wireless prin apropiere.

Pentru mine cel mai important este internetul, daca am o tableta, telefon sau laptop pe care sa nu pot folosi internetul peste tot le am aproape degeaba, din acest motiv prefer sa pot folosi un telefon sau o tableta cu 3G, pentru a putea folosi internetul de pe cartela, fiind disponibil aproape peste tot.

Acum nu prea isi mai cumpara lumea aparate foto scumpe, pentru ca fac poze cu telefonul si le este de ajuns. E mult mai simplu sa scoti telefonul din buzunar si sa faci o poza rapida, decat sa umbli dupa tine cu aparatul foto, dar acum depinde daca vrei poze calitative sau ai nevoie doar de cateva amintiri din vacanta ta.

Poti gasi la multe magazine, online sau offline, telefoane ieftine, la preturi bune si cu functii noi, telefoane performante cu un raport calitate-pret excelent, sigur asta cautam cu totii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.