La ce temperatura rezista un telefon?

Noi nu ne facem probleme, la noi iernile nu sunt atat de severe incat sa avem probleme cu telefonul din aceasta cauza, asa ca acest articol este pur informativ. Totusi daca vrem sa plecat intr-o tara unde temperaturile sunt mult sub 0 grade este foarte posibil sa va intereseze acest articol.

La -12 grade Celsius telefoanele incep sa aiba probleme cu ecranul, mai ales cele cu touchscreen. Nu sunt probleme grave dar este posibil sa fie deranjant. Eu pateam asa cu un Nokia 1600, iarna cand era foarte frig afara se misca mai greu imaginea pe ecran, adica erau pixeli care ramaneau de o anumita culoare.

La -23 de grade Celsius vom avea probleme cu bateria, la unele telefoane s-a descarcat bateria imediat, chiar daca atunci cand s-a inceput testul pentru a aflat aceste rezultate bateriile telefoanelor au fost incarcate complet. Nu am avut niciodata o astfel de problema sau poate nu am sesizat eu.

La -28 de grade Celsius este posibil ca unele telefoane sa se inchida complet, iar cele care inca functioneaza vor avea probleme la baterie si ecran.

Atunci cand afara este sub -40 de grade Celsius puteti sa spuneti ca nu mai aveti ce face cu telefonul, acesta nu va mai merge deloc, cea ce mi se pare normal la o astfel de temperatura.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *