La cine apelezi pentru optimizare?

Daca ai o noua afacere promovarea este cea mai importanta pentru succestul tau. Fara promovare nu vei face nimic, daca nu iti promovezi afacerea astfel incat sa afle cat mai multi de ea si sa iti faci o buna imagine iti va fi foarte greu sa ai succes. Cei care au o afacere online se bazeaza foarte mult si pe SEO, dar cum in ultimii ani este foarte greu sa faci SEO, cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma specializata care face asta intr-un mod cat mai sigur si profesionist. De cand a inceput Google sa faca update dupa update si sa penalizeze siteurile din cauza linkurilor “ciudate”, ne vine greu la toti atunci cand facem un site nou si vrem sa in promovam pentru a urca in Google. Nu prea mai stim ce sa facem si ne blocam la un moment dat, motiv pentru cei mai multi se bazeaza pe continut.

Daca ai continut de calitate va urca si siteul tau, mai greu, dar nu vei duce lipsa de vizitatori. Totusi, daca vreti sa apelati la cineva pentru promovarea siteului tau, poti incerca serviciile deĀ optimizare e-advertising, o firma care este pe piata din anul 2011, iar de atunci a lucrat cu multe companaii si rezultatele au fost bune. S-au dezvoltat mult din 2011, eu ii stim de mult timp si am colaborat cu ei inca de la inceput. De atunci pana astazi au ajuns sa aiba foarte multi clienti, fiind au stiu sa ofere calitate, cea ce cauta toti.

Eu nu prea ma mai bag sa imi fac siteuri noi, pentru ca iti trebuie timp sa optimizezi un site, sa-l urci in Google, foarte multe lucruri fiind schimbate, asa ca ar trebui sa invat cum sa imi optimizez siteul si sa evit penalizarile. Prefer sa mai fac cate un blog, nu am nevoie de optimizare la el, pentru ca tinta mea nu este traficul la un blog, nu prea ma intereseaza acest aspect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.