Lansare iPhone 6 la Vodafone in Iasi

Astazi, 30 octombrie, va avea loc lansarea telefonului iPhone 6 in Iasi, la un magazin Vodafone. Evenimentul va avea loc la sediul Vodafone de pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 4. Cei care vor sa participe la evenimentul de lansare a noului telefon popular in toata lumea.

Cei de la Apple au scos tot timpul telefoane care au prins bine la clienti, tot timpul clientii s-au bucurat de noile lor lansari si au luat parte la diferite evenimente care au avut ca scop lansarea produselor lor.

Incepand cu ora 10, sunt asteptati la magazinul Vodafone din Iasi tot cei care sunt interesati de telefoanele iPhone. Noul telefon va fi lansat cu un eveniment special, care va avea ca scop promovarea produsului catre clienti. Cei care au deja un telefon iPhone, pot sa vina cu el la reprezentanta Vodafone si sa obtina noul iPhone 6 fara sa plateasca nimic, prin programul de buyback, asta in baza unui abonament.

In concluzie, cred ca va fi un eveniment special si interesant, sper sa fiu si eu prezent, chiar daca nu sunt fan Apple, sunt curios cum decurge o astfel de lansare a unui produs atat de important pe piata internationala.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

One thought on “Lansare iPhone 6 la Vodafone in Iasi

  1. faine sunt…dar inteleg ca pretul e destul de piperat….am amicii care si-au facut rata prin banca pentru a-si cumpara un astfel de model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *