Leasing persoane fizice perfect pentru nevoile tale!

Cand vine vorba de achizitionarea de autovehicule, echipamente si utilaje, chiar si imobiliare, una dintre cele mai bune solutii o reprezinta leasing-ul. Este una dintre cele mai intalinte modalitati prin care oamenii isi achizitioneaza astfel de bunuri, fiind probabil cea mai intalnita in domeniul vanzarii de autoturisme.

Leasecredit.ro se numara printre aceia care ofera aceasta posibilitate prin care va puteti achizitiona autoturisme ori autoutilitare, noi sau second hand, acestia avand chiar si propriul lor parc auto.

Daca veti apela la un leasing auto prin intermediul celor de la Leasecredit.ro trebuie sa stiti ca moneda va fi in lei sau in euro, cu un avans de minim 15% si pana la 50%, pe o perioada de finantare de la 1 an si maxim pana la 5 ani.

In cazul in care discutam despre leasing persoane fizice, nimic nu este mai simplu, fiind nevoie doar de cartea de identitate si o copie, precum si contractul de munca plus alte acte aditionate impreuna cu copii ale acestora bineinteles.

Acestea se aplica in cazul unor persoane fizice simple, iar pentru persoanele fizice autorizate este nevoie de mai multe acte. Acte juridice de infiintare, autorizatia de practicare a meseriei, declaratia speciala de venit realizat vizata de catre Administratia Financiara, registru jurnal de incasari si plati si evident buletinul. Pentru toatea acestea ca si in cazul de mai sus, este nevoie de cate o copie.

Si persoanele juridice pot apela la un leasing prin intermediul Leasecredit.ro, fiind nevoie de CUI, act constructiv, CI al unui reprezentant legal, ultimul bilant anual/semianual insotit de balanta si recipisa aferenta si ultima balanta lunara depusa dar nu mai veche de doua luni, plus copii ale acestora.

In cazul leasing-ului, spre deosebire de un credit, bunul pe care urmeaza sa il achizitionezi va fi in proprietatea firmei respective, pana la terminarea platii ratelor si de aceea, in momentul in care doresti sa apelezi la aceasta metoda, trebuie sa fi 100% sigur pe alegerea pe care urmeaza sa o faci. In caz contrar vei risca sa pierzi bunul fara a mai exista cale de intoarcere.

Insa daca vei opta pentru un leasing prin cei de la Leasecredit.ro, vei putea sa fara griji, deoarece acestia iti vor asigura cele mai bune, transparente si avantajoase servicii pentru nevoile tale, astfel incat sa te poti bucura de bunurile pe care urmeaza sa le achizitionezi, o perioada mult mai indelungata de timp decat este prevazut contractul.

Fie ca esti in cautarea celor mai avantajoase solutii pentru leasing auto, leasing auto rapid, leasing echipamente si utilaje, sales & leaseback sau leasing imobiliar, atunci trebuie sa accesezi Leasecredit.ro, finantarea la acestia fiind eficienta, flexibila si rapida, care nu implica restrictii pentru finantarile tale viitoare.

Principalele valori ale echipei Leasecredit.ro pentru ca serviciile sa fie de cea mai buna calitate, sunt: inovatie, flexibilitate, rapiditate, profesionalism si loialitate, asigurand astfel, cel mai ridicat standard.

Pentru orice nelamuririe, ii poti apela pe acestia si vei beneficia de toata consultanta necesara, in vederea gasirii celei mai bune solutii pentru nevoile tale, indiferent de situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.