Lemnul, un nou trend in materie de design

Cand vine vorba de design toti avem idei diferite, dar lemnul cred ca e un element de design placut oricui. Lemnul e ceva la moda, lumea incepe sa-si dea seama ca e mult mai frumos sa faci ceva cu lemn decat cu metal sau beton, asa ca incet incet lumea incepe sa se indrepte spre acest material. Din pacate, aici e si un dezavantaj, defrisarea padurilor in mod iresponsabil. Daca ai nevoie de produse din lemn ar trebui sa apelezi la firme despre care stii ca au grija de mediu, adica firme care planteaza alti copaci dupa ce au taiat un anumit numar de copaci pentru afacerea lor. Pe portalul Afacerilemn.ro poti gasi produse si datele de contact a multor firme serioase care ofera produse din lemn. Cel mai important este ca acestia promit sa promoveze industria responsabila, fiind un aspect important pentru noi toti. Nu e nevoie sa apelam la diversi oameni care fura lemn din padurile tarii urmand sa-l vanda noua, pentru ca asta nu e corect pentru natura, stim cu totii cat de mult inseamna copacii pentru mediu.

Sunt sigur ca ne-am saturat de beton si fier, vrem ceva mai frumos, mai rustic, ceva care sa ne atraga cu adevarat. Din acest motiv vreau sa promovez mai jos alt element de design, nu doar cele folosite in zilele noastre.

Vedem de multe ori documentare la televizor despre sate unde nu se mai gasesc paduri, pentru ca ele au fost defrisate in mod iresponsabil ajungadu-se la un scenariu nedorit. Daca ai nevoie de produse din lemn, iti recomand sa apelezi la Afaceri Lemn, in acest fel poti fi sigur ca mediul va fi respectat.

Vreau sa mai adaug cate ceva, pentru ca mie imi plac obiectele din lemn, vreau sa vorbesc despre cateva idei de design pentru casa si gradina ta. Daca folosesti obiecte din lemn poti oferi casei tale un aspect mult mai placut decat inainte, asa ca e un motiv bun sa te gandesti la aceasta varianta.

As avea multe idei pentru o casa si tot timpul cand am ocazia incerc sa mi le expun. Daca as sta la casa mi-as cumpara imediat un foisor pentru a putea sta vara sa mananc afara, atunci cand e cald si frumos. Nu cunosc exact pretul pentru un astfel de foisor, dar daca ai putin timp si indemanare poti sa-ti faci chiar tu unul, daca ai materia prima necesara. Poti apela la siteul spre care am pun link mai sus pentru a cumpara lemn din care sa iti faci un astfel de foisor.

O mica cabana din lemn ar fi perfecta pentru munte. Ar fi un vis sa am o cabana la munte, sa am unde sa ma duc in vacanta la munte, ar fi ceva perfect. Ceva mic, nu prea mare, unde sa pot petrece o mica vacanta de cateva zile, ar fi locul ideal unde as pleca regulat pentru a ma relaxa. Poate ca unii va ganditi la cat de periculoase pot fi acestea, adica pot lua foc imediat, dar exista anuminte substante care impiedica lemnul sa i-a foc atat de usor, deci nu ar trebui sa fie o problema.

Mie imi plac locurile mai rustice, motiv pentru care imi plac casele si obiectele din lemn. As avea mai multe idei, se pot face multe cu lemnul, dar trebuie sa ai timp si imaginatie. Important este sa avem grija si de natura, sa nu exploatam lemnul la maxim, este important sa plantam copaci ori de cate ori avem ocazia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.