LG G Watch R

Tehnologia a avansat atat de mult incat acum putem sa vorbim cu prietenii direct de la ceasul nostru destept, nici macar nu mai avem nevoie de telefon. Multe firme au intrat de ceva vreme pe aceasta noua piata, a smartwatchurilor. Printre ele se numara Samsung, Apple, LG, Motorola si multe altele. Astazi vreau sa va vorbesc putin despre LG G Watch R, un upgrade al primului smartwatch creat de LG. Vazut prima oara la IFA 2014 la Berlin, ceasul promite multe si cred ca o va propulsa pe LG pe podium cand vine vorba de vanzarile din acest domeniu, chiar daca are concurenti redutabili.

LG G Watch R este unul dintre putinele ceasuri smart care chiar are un cadran rotund. Acesta are un diametru de 1.3 inch, o rezolutie de 320×320 pixeli si o tehnologie P-OLED(Plastic OLED). Pentru mine cred ca este dimensiunea perfecta pentru un astfel de ceas. Nu vreau un cadran prea mare pentru ca ar arata urat, iar un cadran mai mic ar face destul de greu accesarea tuturor functionalitatilor ceasului. Daca e sa vorbim de specificatii tehnice, LG G Watch R are un chipset Qualcomm Snapdragon 400 cu 1,2 GHz, 512 MB de RAM, 4 GB de stocare si o baterie de 410 mAh. Inca nu stiu care e rolul spatiului de stocare si ce anume poti pune pe el, probabil muzica.

Ceasul vine echipat cu o curea din piele, dar se poate schimba, ceea ce e un lucru bun pentru ca din prezentare mie nu prea imi place cum arata. LG G Watch R se va putea cumpara din luna octombrie si vine la un pret de 300 de euro, cu 100 de euro mai mult decat predecesorul sau. Sper ca pretul acesta sa fie peste tot si sa nu fie in Romania mai mult, cum e deobicei la telefoane si altele. Per total, LG G Watch R este un ceas foarte bun care merita, dar eu unul as mai astepta un an pana sa imi cumpar primu smartwatch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.