Lipsa de idei?

Ce faci atunci cand nu ai idei pentru un simplu articol pe blog? Mi se intampla prea des, de multe ori stau cu pagina deschisa in browser, pregatit sa scriu un nou articole pe blog, dar de multe ori nu am idei. Nu am atat de multe imaginatie cat mi-as dori sau cat as avea nevoie. Nu imi place deloc cand nu gasesc nici un subiect despre care sa scriu pe blog, principalul motiv fiind acela ca eu prefer sa scriu ceva pentru care nu trebuie sa ma documentez, prefer sa scriu articole personale cu propriile mele idei despre un anumit subiect si de multe ori nu prea stiu ce as mai putea scrie.

Pentru un blogger este destul de greu sa aibe cateva articole bune pe zi, pentru ca o ideile nu vin chiar asa, atunci cand vrea el. Mi se intampla de multe ori sa imi vina cate o idee buna cand ma plimb pe strada, cand ma joc ceva, inainte sa ma culc sau in alte momente normale din viata mea. Atunci imi notez idea pe telefon pentru a o folosi atunci cand am nevoie de ea, dar inainte nu facem asa, spuneam ca voi tine eu minte, dar pana ajungeam acasa o uitam. Probabil vi se intampla si voua, vi se intampla sa uitati cea ce vroiai sa faceti, o idee ceva, motiv pentru care e bine sa aveti un loc unde sa le notati.

Atunci cand nu am idei, imi pun castile, pornesc muzica si incep sa ma gandesc la ceva interesant, de cele mai multe ori gasesc ceva bun, dar imi ia ceva timp, pentru ca sunt distras de alte activitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.