Locul de unde iti vei putea echipa intreaga vulcanizare!

Masina dejantat este acel aparat care trebuie sa se afle in orice vulcanizare sau service care se ocupa si cu servicii de vulcanizare cu ajutorul caruia se inlocuiesc anvelopele de pe jante. Daca sunteti detinatorul unei astfel de afaceri sau va doriti sa deschideti o afacere in domeniu, cel putin un aparat dejantat nu trebuie sa lipseasca de pe lista, aceasta aducandu-va nenumarate avantaje.

Elevatorauto.ro reprezinta cea mai buna solutie pentru achizitionarea acestor tipuri de masinarii care vor face din schimbarea cauciucurilor o operatiune extrem de usoara, eficienta, rezultatul fiind de cea mai buna calitate.

Aici vei gasi masini dejantat de cea mai buna calitate si la cele mai buna preturi. Cei de la Elevatorauto.ro comercializeaza astfel de aparate dejantat, care sunt construite conform normelor europene care dispun de certificate CE si bineinteles respecta si normele ISO 9001 si se incadreaza in standardele globale de management al calitatii.

De asemenea produsele comercializate de acestia sunt diverse. Poti alege o masina dejantat in functie de necesitatile pe care le ai si pot fi manuale, semiautomate si automate. Masini nu sunt doar pentru procesul de dejantere ci pot fi special pentru jantare, special pentru dejantare sau mixte, adica acelea ce pot realiza ambele operatiuni.

Cum exista si foarte multe dimensiuni de roti si un aparat dejantat este de mai multe feluri si poate actiona asupra anumitor marimi de jante, atat pentru autoturisme normale, cat si pentru camioane, utilaje agricole si asa mai departe.

Dupa cum am precizat si mai sus, un astfel de aparat dejantat nu trebuie sa lipseasca din nici o vulcanizare, deoarece fara acesta procesul de schimbare a cauciucurilor va fi unul greoi care va dura foarte mult timp si exista riscul ca anvelopele sau jantele sa fie deteriorate.

Pe site-ul celor de la Elevatorauto.ro, pe langa aceste masinarii care ne ajuta sa nu pierdem mai mult de cateva minute la o vulcanizare, mai exista si aparate precum cele de echilibrat roti, elevatoare auto  dar si unelte si scule specifice unui service plus multe altele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.