M-am apucat de Prison Break

prison break

Am inceput sa ma uit la serialul Prison Break, un serial ce mi l-a recomanda un coleg de ceva vreme, dar abia acum am inceput sa ma uit la el. Avand in vedere ca in prezent urmaresc alte 3 seriale, nu prea vroiam sa ma uit si la acest, dar fiindca apare cate un episod pe saptamana la serialele pe care le urmaresc, am zis ca mai e loc de unul.

Am facut bine, pentru ca pana acum mi-a placut Prison Break, am vazut doar 3 episoade, dar idea este buna. Intotdeauna mi-au placut filmele in care era vorba de o evadare din inchisoare, imi place sa vad idei noi si metode interesante de a evada. Ma uitam intr-o vreme la o emisiunea pe National Geographic, despre oameni are au reusit sa evadeze din inchisoare si intotdeauna am ramas uimit sa vad ce idei au avut si cat de mult au muncit pentru a face asta.

Prison Break are 4 sezoane si un total de 80 de episoade. Serialul a aparut in 2005, iar ultimul episod a fost lansat in 2009. In serial este vorba de un condamnat la pedeapsa cu moartea, in urma unei inscenari. El fiind nevinovat, fratele lui incearca sa-l salveze din inchisoare, planuind o evadare.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *