M-am inscris la facultate

Astazi am fost sa ma inscriu la 2 facultati pentru ca vreau sa continui cu scoala, nu are rost sa stau acasa degeaba cand am posibilitatea de a ma duce la facultate. Chiar daca pana acum mi-am dorit foarte mult sa ma duc la Bucuresti, pana la urma m-am inscris la Iasi, fiindca nu este atat de multa cheltuiala si voi avea mai multi bani pentru a ma si distra.

Totusi, eu inca ma gandesc sa ma transfer la Bucuresti din anul 2, fiindca pentru mine Bucurestiul este un oras care imi ofera mai multe posibilitati si mi se pare un oras mai frumos, mai mare, cu mai multe evenimente, mai multa distractie si iti pot gasi de lucru mai rapid, daca vrei sa lucrezi inca din facultate.

Sunt firme care isi aleg angajatii viitori dintre studenti, daca esti bun si dai dovada ca te pricepi in acel domeniu, ai sanse mari sa lucrezi in domeniu imediat dupa ce ai terminat facultatea, pe un salariu bunicel. Pentru mine asta este un mare avantaj si din acest motiv as vrea sa termin facultatea la Bucuresti, ai mai multe variante pentru viitor si poate nu va trebui sa plec in strainatate, chiar daca in acest moment consider ca asta este cea mai buna varianta, sa plec intr-o tara straina. Totusi, daca ar fi sa imi gasesc de lucru in Bucuresti si sa am un salariu bunicel, as putea sta si in tara, pentru ca nu ma deranjeaza.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *