Maine incepe bacalaureatul

Da, maine este ziua in care am prima proba pentru bacalaureat, proba la Limba Romana. Saptamana viitoare nu va fi una prea placuta pentru mine, pentru ca luni, miercuri si vineri va trebui sa ma prezint la scoala pentru a da examene scrise, examene care nu sunt atat de usoare si sunt destul de importante.

Daca vrei sa te duci la facultate, fara bacalaureat nu ai nici o sansa, iar daca pici acest examen deja s-a inchis o mica portita din viata ta.

Eu nu sunt sigur pe mine, sunt subiecte destul de grele, iar cum eu nu am invatat foarte mult, nu sunt sigur ce note voi lua. Oricum, sanse sunt destul pentru a promova acest examen, avand in vedere ca se sustine de 2 ori pe an, deci oricine vrea sa invete pentru BAC are destule ocazii.

Maine dimineata la ora 8 trebuie sa fiu la scoala pentru ca la ora 9 incepe examenul. Imi va fi putin cam dificil sa ma trezesc, avand in vedere ca m-am obisnuit sa ma culc tarziu si sa ma trezesc dupa amiaza, dar trebuie sa fac exceptie aceste 3 zile din saptamana ce urmeaza.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *