Mancare la pachet in caserole de unica folosinta


De cate ori mi se pun clatitele pufoase cucrema de ciocolata la pachet, in caserole unica folosinta sunt fericita si recunoscatoare. Stiu ca restaurantele, cafenelele si supermarketurile se aprovizioneaza de pe site-ul magazinului online Sanito.ro ca noi sa ajungem cu mancarea intreaga acasa.

In afara faptului ca pot sa ii rasfat pe cei dragi cu clatite, caserolele de unica folosinta sunt nelipsite de la raioanele in care se vinde mancare din supermarketuri. Ca sa nu curga uleiul sau zeama din masline, acestea sunt puse in caserola. Cand nu doresti sa gatesti sau nu ai timp pentru acest lucru, alegi caserola de marimea potrivita si pui in ea:

-cartofi taranesti

-salata de pui cu ciuperci

-salata de ardei copt

-pilaf

-ficatei de pui la ceaun

-piept de pui la gratar sau pulpe de curcan dezosate, in functie de preferinte.

Cu ajutorul lor mancarea ajunge acasa calda si nu se varsa in sacosa peste alte cumparaturi.

Cu toate ca am tacamuri acasa, imi place cand mi se pun tacamuri unica folosinta in pachetul cu mancare. Sunt atat de utile, cand pleci la drum lung si nu poti lua cutitul si furculitele in pachet, fiindca pot iesi prin plasa si pot rani pe cineva!

Exista tacamuri transparente sau colorate care atrag micutii consumatori lipsiti de pofta de mancare. Ele pot face minuni, in plus cu o furculita din plastic si sub supravegherea adultilor ei nu se pot rani cum s-ar rani cu una metalica sau cu un cutit metalic.

Tacamurile mov, albastre sau verzi por contribui la realizarea unei mese tematice in natura sau in foisoarele din parcuri, cum se poarta acum.

In pahare plastic sau  din carton prevazute cu capac imi iau cafeaua de la dozator din benzinarii, cand mergem la drum lung.

Este cel mai bine sa iau o cafea proaspat macinata si preparata si sa ma bucur de ea calda.

Si cand lucram in redactie tot de la dozator imi luam cafeaua si le duceam si colegilor paharele pline. Puteam sa tin multe in maini, fiindca aveau capac sigur si nu exista riscul sa le vars si sa ma murdaresc.

Cine ar putea sa umble cu ceasca dupa el si sa ii gaseasca un loc in masina? De multe ori conducem si mai luam cate o inghititura de cafea la un semafor. Aceste ambalaje ne permit sa procedam asa si sa castigam timp. Exista suport special pentru pahare, capac sigur, dar si paleta cafea cu care amestec laptele sau putinul zahar pe care il pun.

Multi fac ca mine, adica isi iau cafeaua in drum spre serviciu, sa mai castige cateva minute de somn sau cateva minute sa se aranjeze.

Toate descoperirile acestea sunt in favoarea omului modern, iar acesta ar trebui sa aprecieze felul in care ele ii faciliteaza viata.

Imaginati-va un picnic pe malul unui lac, cu farfurii de unica folosinta albastre si cu pahare de unica folosinta de aceeasi culoare. Efectul este WOW! cand si cutitele si furculitele din plastic au aceeasi culoare!

Si noi putem comanda aceasta vesela utila de unica folosinta si tacamuri din plastic de pe site-ul magazinului Sanito.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.