Manusi pentru touch screen

Ceva foarte interesant am aflat astazi. Pe timpul iernii va este destul de greu sa folositi telefonul, asta daca aveti unul cu touch screen. Sunt sigur ca nu a fost o singura data cand v-ati plans ca va ingheata mana pe telefon, iar de multi ori ati renuntat la cea ce vroiati sa faceti si ati bagat telefonul in buzunar, pentru a putea lua manusile, sa va incalziti. Acum nu va mai fi nevoie sa faceti asta, daca folositi lichidul nanotips, care va permite sa folositi manusile voastre normale pe telefoanele cu touch screen.

Sunt 2 tipuri de nanotips, pentru diferite materiale. Vei putea sa-ti faci manusile “compatibile” cu ecranele touch screen, daca ai niste manusi din stofa, bumba, vata, piele, cauciuc sau nylon. Pretul unui astfel de produs este in jur de 20 de dolari, da sunt sigur ca va fi folositor pe timpul iernii, cand nu prea ai chef sa iti dai manusile jos, fiind foarte frig afara.

Acest lichid va trebui sa-l pui pe varful degetelor de la manusi, dupa ce faci asta nu vei mai avea probleme cu telefon, il vei putea folosi chiar daca ai manusile in mana si sunt sigur ca asta iti va usura viata.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *