Masina inchiriata sau taxi?

Multi care vin din strainatate si nu au masina personala in tara au de ales intre a inchiria o masina sau sa foloseasca un taxi. Pentru unii poate fi o decizie grea, fiecare avand avantaje si dezavantaje. Eu in acest articol vreau sa prezint avantajele si dezavantajele fiecarei variante, asa cum le vad eu. Cand scriu acest articol ma refer la cei care ajung in capitala si au nevoie de masina cateva zile, pentru a-si rezolva treburile pana cand pleaca spre locurile unde stau.

Daca alegi sa mergi cu taxiul, te va ajunge mult mai scump, asta daca stai mai multe zile in Bucuresti si ai nevoie sa te plimbi prin tot orasul. Chiar daca taxiurile din Bucuresti sunt mai ieftine decat in celelalte orase, tot te ajunge mult cand te deplasezi dintr-o parte in alta a orasului. Bucurestiul este mare asa ca nu va fi ieftin sa mergi cu taxiul. Este bine ca nu conduci tu intr-un oras atat de aglomerat, vei fi mai relaxat si mai putin stresat.

Daca alegi sa inchiriezi o masina vei cheltui mai putini bani, dar daca nu stii orasul si nu esti obisnuit cu aglomeratia iti va fi greu sa conduci. Totusi, este alta treaba cand ai masina ta si opresti unde vrei, fara sa platesti mai mult, pleci la ce ora vrei tu, nu stai sa astepti taxiul si conduci in stilul tau.

Eu as alege sa inchiriezi o masina, chiar daca este complicat de condus, cand stiu ca am masina inchiriata si pot sa merg unde vreau cu ea, cat vreau si chiar ies mai ieftin, mi se pare o varianta mai buna. Sunt multe firme deĀ inchirieri auto Bucuresti, iar preturile nu sunt chiar atat de mari, concurenta fiind mare. Ai grija sa alegi o masina care consuma putin, pentru ca nu iti permiti sa mergi cu o masina care consuma foarte mult intr-un oras aglomerat.

One thought on “Masina inchiriata sau taxi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.