Masini care au intrat in cartea recordurilor

Toti suntem distrati de viteza pe care o pot atinge unele masini si dorim si noi masini rapide. Producatorii care adus pe piata masini de lux, se intrec in dotari, fiecare incercand sa faca o masina mai rapida si mai sigura, pentru a atrage atentia clientilor. Unele masini au intrat in cartea recordurilor pentru vitezele care le-au atins, mai jos voi face un top 3 a acestora.

Masina de pe locul 3 este Bugatti Veyron Super Sport, care a reusit sa prinda viteza de 434 km/h, asta in anul 2010. O viteza foarte mare, te gandesti ca nu prea ai depasit niciodata viteza de 150-160 km/h cu masina ta, asta in conditiile din Romania.

Locul 2 il ocupa o masina care a reusit sa intre in cartea recordurilor in anul 2012, Koenigsegg Agera R. Masina a reusit sa atinga viteza de 440 km/h, asta dupa ce au facut cateva upgradeuri tehnice la masina, pentru a face motorul sa dezvolte o putere maxima de 1.140 CP.

Primul loc este inca in curs de omologare de cei de la cartea recordurilor, fiind vorba de masina SSC Ultimate Aero XT. Aceasta a reusit sa atinga viteza de 443 km/h.

Oricum, masinile care sunt scoase piata nu vor atinge niciodata viteze atat de mari, ele fiind limitate din fabrica, ganditi-va ca nu e prea “sanatos” sa mergi pe strada cu 400 km/h.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *