Metalhead Meeting – editia a 2-a din 2014

Nu stiu cati dintre voi au participat la prima editie a festivalului Metalhead Meeting, care a avut loc pe 7 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, dar vreau sa va spun cate ceva despre editia a 2-a, care va avea loc pe 27 septembrie, in aceeasi locatie. Despre prima editie, la care am participat, am scris aici cateva cuvinte si impresiile mele despre festival, care mi-a placut.

Editia a 2-a va avea alti headlineri, trupe cunoscute din domeniul muzicii rock. Este vorba despre Paradise Lost si Finntroll, trupe care sigur vor atrage si de aceasta data o gramada de fani, care doresc sa vada showul lor. Biletele sunt deja puse in vanzare, pretul lor este destul de mic, la momentul actual, un bilet la Golden costa doar 80 lei. Sfatul meu, pe care il dau oricui, este sa va cumparati bilet la Golden Circle daca vrei sa mergeti, este cu totul altceva sa fii in fata scenei, vei avea parte de un spectacol mult mai frumos si te vei distra pe cinste.

Nu cred ca voi participa si la editia a 2-a, depinde daca voi avea bani si timp, fiindca am termina clasa a 12-a si nu se stie ce drum voi apuca, sper sa fie cel bun.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *