Metode de promovare online a unui site de web hosting

Este destul de greu sa intri pe aceasta piata, deja sunt multe firme mari care ofera servicii bune, demne de luat in seama. Nu e usor sa intri pe o piata care deja are concurenti mari, ai nevoie de servicii superioara si preturi bune, pentru a-ti convinge pe potentialii clientii sa te aleaga. Personal detin pachete de hosting la 3 firme, dar voi renunta la unul pentru ca nu sunt foarte multumit de serviciile lor. Nu prea am avut probleme cu nici o firma de hosting, pentru ca am ales firme despre care am vazut ca erau doar pareri bune, nu imi place sa ma complic si sa apara probleme.

Nu am avut niciodata un server dedicat, pentru ca nu am avut siteuri mari care sa consume atat de multe servicii, incat sa am nevoie de un server. Un cont shared mi-a fost de ajuns tot timpul, mai ales daca am apela doar la firme de incredere.

Revenind la promovare, daca vrei sa iti deschizi o firma de web hosting, trebuie sa ai idei bune pentru a-ti face publicitate. Pentru promovarea unei firme de web hostingĀ ai nevoie si de un buget maricel, pentru a putea apela atat la metoda offline cat si online. Cel mai mult conteaza promovare online, cea offline nefiind foarte potrivita pentru o astfel de firma, dar poate da rezultate, mai ales in ziua de azi cand toata lumea stie cum sa faca un site.

Eu as oferi la inceput pachete de hosting gratuit, pentru a dovedi ca ofer servicii bune, iar daca clientii vor fi multumiti, cu siguranta vor continua la firma mea, daca nu au nici un motiv pentru a pleaca in alta parte.

As organiza cateva concursuri, as oferi premii atragatoare pentru a avea participati, as oferi de asemenea si un pachet de hosting ca premiu.

As face si ceva promovare in Social Media, cel mai probabil as apela la cineva care stie sa faca asta asa cum trebuie, pentru a avea rezultate bune.

Mai sunt si alte metode, cum ar fi email marketing, campanii pay per click, aveti variante pentru promovare online, va trebui doar bani si idei bune, pentru a aduce cat mai multi clienti, nu doar vizitatori neinteresati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.