Mi-am iesit din ritm

Nu prea am mai scris mare lucru pe blog in ultima perioada, am folosit timpul in alt fel si an nen deglijat acest aspect. Din pacate, nu este o alegere foarte potrivit, pentru ca atunci cand stai o perioada mai lunga fara sa mai scrii pe blog sau sa te ocupi de siteurile tale, iti va veni putin greu sa te reapuci de treaba, pentru ca te vei obisnui cu situatia actuala si nu vei mai dori atat de mult sa te reapuci de treaba.

In ultima perioada am preferat sa imi petrec mai tot timpul afara cu prietenii, avand in vedere ca a fost vacanta si am avut ocazia sa ma intalnesc cu prieteni pe care nu i-am mai vazut de ceva timp. Astfel, am profitat de timpul liber si am lasat putin deoparte activitatea mea online. Nu am scris mai nimic pe blog in ultimele saptamani, iar celelalte siteuri pe care le detin, eu devenit la fel de neglijate, din pacate.

Acum, ca vacanta s-a terminat si nu mai stau pe afara la fel de multa ca inainte, m-a apucat sa scriu iar articole pe blog si mi-am reinceput activitatea online.

Nu am un obiectiv in legatura cu acest blog, nu vreau sa ating un anumit numar de articol sau sa scriu un anumit numar de articole pe zi, voi scrie atunci cand am o idee buna sau cand vreau sa anunt ceva care mie mi se pare important.

In concluzie, sper ca de acum sa ma tin de treaba si sa evit perioadele de pauza prea lungi.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *