Miercuri revenim la scoala

Cam gata cu vacanta, mai avem doar o zi, adica maine. Miercuri incepem iar scoala, din pacate.Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi fost sa incepem luni, nu va rostul sa incepem scoala la jumatatea saptamanii. Oricum, sunt sigur ca nu prea se va face nimic la scoala in aceasta saptamana, avand in vedere ca incepem imediat dupa Paste si toti inca avem gandul la sarbatoare.

Pentru mine, anul acesta scolar se termina la sfarsitul lunii mai, care va trece imediat. Nu imi pot da seama cum de a trecut timpul atat de repede, nici nu am realizat cum au trecut saptamanile. Nu prea am facut mai nimic din cea ce mi-am propus, timpul a trecut prea repede si nu am reusit sa fac cea ce am vrut, sper ca de azi inainte sa nu mai fiu asa si sa fac mai multe lucruri importante, parca am pierdut prea mult timpul aiurea.

In aceasta mica vacanta nu am facut nimic important, m-am trezit in fiecare zi la 11-12 si dupa cateva ore de iesit pe afara esti cam obosit, nu prea mai ai chef sa faci nimic. Pentru mine asa este programul in vacanta, in general stau afara, chiar daca stiu ca pierd prea multe timp, atunci cand afara este frumos si cald, parca nu pot sa stau in casa.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *