Mirrors 2

mirrors2

Nu prea am mai nimic despre filme in ultima vreme, defapt nu prea am mai scris pe blog in ultima vreme, pentru ca nu mai am atat de mult timp ca inainte. Totusi, in weekend imi vine mai usor si pot sa mai scriu cate ceva pe blog, asa ca voi scrie in acest sfarsit de saptamana cateva articole.

Zilele trecute am facut filmul Mirrors 2, un film horror care mi s-a parut interesant inca din trailer. Este vorba de o fata care a disparut, fiind omorata  de directorul unui mare magazin. Max este un tip care a avut un accident, acesta ramanand cu probleme psihice. El avea niste viziuni in care aparea fata care a fost omorata, aceasta incercand sa se razbune pe cei care au avut legatura cu moartea ei. Totul se intampla prin intermediul oglinzilor, aceasta putand sa le faca rau atunci cand se uitau in oglinda.

Filmul este destul de interesant, dar cele mai bune parti sunt inceputul si sfarsitul. Povestea este una destul de obisnuita, pe care o intalnim la multe filme horror si veti putea confirma si voi asta dupa ce vedeti filmul.

Pe IMDB are nota 4.9, o nota mica chiar si pentru un film de groaza, dar eu sunt de parere ca merita vazut, poate nu veti fi multumiti in totalitate, dar sunt parti din film care o sa vi se para interesante.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

One thought on “Mirrors 2

  1. Aaaa nu cu filmele de groaza si nu pentru ca m-as teme:) ci pentru ca par trase la indigo…mai bine vad niste documentare pe Discovery Chanel…spre exemplu…a inceput o serie noua…interesanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *