Motive pentru care sa-ti faci un blog

Aseara mi-as venit idea pentru acest articol, am vrut sa-l fac tot atunci, dar fiind ora 2 noaptea m-am gandit ca s-ar putea sa uit chestii important, asa ca am amanat pana dimineata. Daca stai mult la calculator si consideri ca pierzi prea mult timp fara sa faci nimic, iti recomand sa incepi sa scrii pe un blog, nu e chiar atat de greu sa faci unul. Mai ales daca iti place sa scrii si ai idei bune pe care vrei sa le impartasesti cu altii, blogul este cea mai buna varianta pentru mine.

Mai jos voi enumera cateva motive pentru care merita sa-ti faci un blog, sper sa te conving ca merita si sa te apuci de unul.

Cunosti persoane noi 

Iti poti face repede prieteni in blogosfera, daca te implici in activitati alte altor bloggeri, concursuri, imediat iti poti face cativa prieteni. Eu mi-am facut cativa prieteni la Gala Blogfriday 2013, a fost o activitate interesant si a meritat drumul pana la Bucuresti.

Iti perfectionezi modul de a scris

Atunci cand scrii mult iti vei da seama ce greseli faci cel mai des si in timp nu le vei mai face. Eu fac multe greseli cand scriu si stiu asta, chiar mi-au spus multi sa corectez articolele pe care le am pe blog, dar eu niciodata nu le citesc dupa ce le scriu, pentru a vedea unde am gresit. Ar trebuie sa fac asta, dar incerc sa scriu din prima mai corect.

Poti sa castigi bani

Asta e partea cea mai interesanta, sigur va intereseaza si pe voi. Sunt multe metode prin care poti castiga bani cu un blog, nu are rosts a vi le spun aici, daca va apuci sa va faceti un blog sigur veti afla de ele. Daca scrii bine si ai articole interesante poti sa castigi bani frumosi dintr-un simplu blog.

Acestea fiind spuse, cred ca aveti cateva motive bune pentru a va apuca de un blog.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *