Need For Speed

need for speed

Vreau sa vorbesc despre filmul Need For Speed, un film nou care a aparut pe 14 martie 2014. La inceput nu credeam ca va fi foarte interesant, mai ales pentru ca este vorba de curse cu masini, deci nu credeam ca poate avea actiune care sa te atraga atat de mult. Totusi, filmul este reusit, chiar daca pe IMDB are o nota mica, doar 6,8. Eu consider ca ar fi meritat mai mult pentru ca este un film interesant si captivant.

Totusi, scenariu este putin simplu si previzibil, multe idei le putem gasi in alte filme de genul acesta, dar are si unele adaugiri care l-au facut mai interesant.

In rolul principal joaca un actor important, cel putin dupa parerea mea. Este vorba de Aaron Paul, care a jucat si in Breaking Bad, popularul serial de care sigur ati auzit cu totii.

In film este vorba de un sofer cu curse, Tobey Marshall, care a intrat la inchisoare din cauza unei inscenari. Dupa ce este eliber participa la o cursa ilegala pentru a-l invinge pe cel care i-a omorat prietenul si l-a bagat la inchisoare fiind nevinovat.

Daca ai chef sa vezi masini puternice, actiune si efecte speciale, poti sa urmaresti acest film, eu zic ca merita, mai ales atunci cand esti cu niste prieteni si cautati ceva interesant.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *