Netflix – avantajele de a avea totul la indemana

Ajunsa pe piata in toamna anului 2014, platforma Netflix este din ce in ce mai populara si disponibil mai nou in intreaga lume. O platforma ce propune o multime de functionalitati interesante si care prezinta avantajul de a avea totul la indemana, comod, de unde si succesul sau rasunator.

Serviciul Netflix este cel care propune la preturi avantajoase o multime de beneficii pentru cei care adora filmele si serialele. Foarte usor de utilizat si extrem de mobila, aceasta platforma te asigura ca vei gasi mereu ceba pe gustul tau, mai ales daca vrei sa revezi un succes de box office.

Netflix are cel mai impozant catalog, mai ales cu tituluri de seriale TV, de calitate si in cea mai mare cantitate. Cu alte cuvinte este un servicu de streaming video gigantic. Vei gasi de toate pentru toate gusturile si pentru toate varstele, lista serialelor de calitate actualizandu-se in fiecare luna. Vei gasi seriale recente, dar si seriale mai vechi, daca esti mai nostalgic si daca vrei sa te simti mai ceva ca pe vremea copilariei.

Exclusivitatile de pe Neflix sunt un atu deloc de neglijat. Atunci cand Netflix incepe sa faca ceva exclusiv pe platforma sa video, acesta nu face lucrurile pe jumatate. Dar exclusivitatile nu se opresc doar la seriale TV. Pe Netflix poti gasi si cele mai bune documentare de calitate.

Netflix, o pluralitate de aparate compatibile. Daca simti brusc nevoia sa te uiti la un serial pe Tv dimineata acasa, sa continui in autobuz pe mobil si mai apoi pe laptop la munca, Netflix este serviciul de care ai nevoie. Un scenariu perfect realizabil cu ajutorul lui. Netflix prezinta marele avantaj de a fi compatibil cu o multime de aparate, de la console de gaming, cititoare blu-ray, pana la tablete sau telefoane smartphone. Chiar ai de unde alege si singurul lucru de care ai nevoie este o conexiune la internet.

Netflix are si un catalog cu recomandari, un atu deloc de neglijat. Deci marea forta a sa este capacitatea de anticipare. Analizand alegerile tale precedente Netflix iti poate anticipa dorintele, propunad o serie de filme sau de seriale care s-ar putea sa iti placa.

Iar calitatea serviciilor oferite de Netflix se poate observa si in micil detalii care fac toata diferenta. Adica posibilitatea de a crea o lista personalizata, de a-ti nota serialele, de a la da share pe Facebook, de a redacta un review, dar si de a trece imediat la episodul urmator al unui serial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.