Niste “adidasi” interesanti

Sigur nu ne mai uimeste nimic in zilele astea, cand apar tot felul de gadgeturi si noi produse menite sa ne usureze viata. De data aceasta, 2 indieni, Anirudh Sharma si Krispian Lawrence, studenti la University of Michigan au creat o pereche de incaltaminte care te ajuta sa fii pe drumul corect, la propriu.

lechal

Aceasta pereche de incaltaminte se va conecta la telefonul tau prin bluetooth, iar daca tu ai selectat un anumit traseu pe care trebuie sa-l urmezi, pantofii te vor ajuta sa stii daca esti pe drumul cel bun. Atunci cand trebuie sa faci la stanga, pantoful stang va vibra, iar daca trebuie sa faci la dreapta va vibra pantoful drept. Asta nu e tot, aceasta pereche de pantofi va masura si numarul de pasi pe care l-ati facut cat si caloriile arse, ceva care sa ii ajute pe toti sportivii.

Idea este buna si unica, cel putin eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum. Cu doar 100 de dolari ii poti avea, dar deocamdata poti face doar precomanda. Perechea de pantofi se numeste Lechal si poate functiona impreuna cu sistemele de operare Android, iOS si Windows Phone. Ai nevoie si de baterii la acestia, se incarca foarte simplu printr-un cablu USB, atunci cand bateria ramane fara curent.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *