Noi si mediul

Natura este ca o casa pe care o folosesc oamenii la comun. Trecatorii vin si pleaca si altii le ia locul in casa respectiva. Exista oaspeti grijulii si oaspeti nepasatori. Cei care depun cerere sa obtina oferta obtinere certificare iso 14001 rapida sunt chiriasii cuminti si curati, care nu lasa in urma lor o hartie. Atenti in tot ceea ce intreprind ei strang frumos gunoiul, aerisesc casa, ii aduc imbunatatiri.

Cei nepasatori arunca gunoaiele peste tot, raspandesc fum toxic in jur, nu se gandesc decat la banii pe care ii obtin, fara sa ia in calcul faptul ca: -otravind natura, isi fac rau singuri. Tot ceea ce faci rau impotriva vietii se poate rasfrange dureros si asupra ta, asupra copilului tau, sotiei tale, fratilor si surorilor sau parintilor tai. Moral ar fi sa iti pese si de generatiile care vin, fiindca: “Pamantul nu este al nostru, ci al urmasilor urmasilor nostri acum si-n veacul vecilor.” -risipind resursele lasa in urma lor un pamant secatuit de petrol, de sare, de metale sau de minerale. -am primit totul gratuit si intr-o stare impecabila si la fel trebuie sa lasam in urma noastra.

Costurile greselilor le decontam mai tarziu cu varf si indesat. Extragem sarea si aurul si injectam apa in locul acestor bogatii? Sa nu ne miram ca ni se vor scufunda sate intregi si ca ne pierdem casele plasate in acel loc. Cum avem grija de ceea ce ne apartine, asa trebuie sa ne ingrijim si de ceea ce folosim la comun. Apa, aerul, padurile, muntii le-am primim gratuit in stare excelenta si le lasam murdarite, taiate si otravite. In principal, certificatul ISO 14001 este axat pe doua imbunatatiri fundamentale: -imbunatatirea climatului din firma care il poseda -comportamentul etic fata de elementele naturii. Un climat destins, sanatos se concretizeaza in incredere deplina si succes.

Angajatul care vine cu zambetul pe buze la serviciu performeaza garantat spre deosebire de cel care vine cu teama si incordat. Starea de spirit genereaza rezultate pe masura. Cand faci un lucru cu teama exista o probabilitate mai mare sa gresesti decat atunci cand il faci cu drag. Managerul care isi incurajeaza si sutine salariatii va culege roadele atmosferei destines din unitatea pe care o conduce. Cand oamenii se simt la serviciu ca acasa, vor avea grija de patrimoniul unitatii pentru care lucreaza, asa cum au de bunurile lor si se va face garantat economie. Cand managerul este atent si intelegator, nu ai cum sa uiti becul aprins in baie sau sa stai la o tigara, in timp ce trebuie rezolvata o problema urgenta care il framanta!

Esti atent cu timpul si esti atent cu apa, electricitatea, materiile prime folosite in procesul productiv. Fara certificatul care demonstreaza preocuparea ta fata de un mediu curat, nu ai cum sa obtii dreptul de participare la licitatiile publice pentru obtinerea unor lucrari de anvergura, din moment ce aerul poluat din Romania circula si poate polua atmosfera oricarui oras al acestei lumi. Poluarea nu are granite. Si noi am avut ploaie rosie, zapada roz din cauza nisipului adus tocmai din Sahara. Ai certificatul ISO prezentat mai sus? Dovedesti lumii intregi ca iti respecti obligatiile elementare fata de mediu si mai departe piata internationala te asteapta sa o cuceresti cu produsele si serviciile tale. Nu te multumi cu putin, cand poti avea totul!

Drumul succesului incepe pe site-ul firmei Certificareiso.ro. Aici gasesti toate informatiile necesare referitoare la documente si la actele si transformarile necesare pentru obtinerea lor. Firmele care cer oferta pana la data de 14 iunie, 2019 vor achita cu 50 % mai putin pentru certificari, iar aceste documente care consfintesc valoarea si calitatea sunt la mare cautare pe plan intern si international. Nu exista licitatie, la care sa nu se ceara certificari, nu exista parteneri de renume, care sa nu isi doreasca sa le vada!

Ele se obtin fara eforturi considerabile, fiindca ai alaturi reprezentantii emitentului care au experienta si sunt buni cunoscatori ai legislatiei. Natura este ca o gospodarie a tuturor oamenilor si animalelor care traiesc sub acelasi cer, impart acelasi pamantu si beau aceeasi apa. Acesta este un mortiv destul de temeinic sa fim atenti cu tot ceea ce ne inconjoara si sa avem respect fata de tot ce ne-a daruit Creatorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.