Nokia a trecut pe Android

La MWC 2014, Nokia a lansat 3 telefone care ruleaza pe sistemul de operare Android. Cu totii ati auzit de gama Lumia de la Nokia, telefoane care functioneaza pe Windows Phone. Chiar daca nu a avut un succes prea mare, s-a auzit despre ele peste tot. Probabil din aceasta cauza s-au gandit sa faca si ceva pe Android, pentru ca acest sistemul de operare care are un mare succes.

Nokia X si Nokia X+ sunt 2 telefoane asemanatoare, au un ecran de 4 inch, procesor de 1 GHz, baterie de 1500 mAh si o camera foto de 3 MP. Dupa cum vedeti nu sunt telefoane de top, nu au caracteristici care sa le faca niste smartphoneuri din gama de sus, dar totusi sunt telefoane bune pentru pretul lor. Nokia X are 512 MB Ram, iar X+ are putin mai multa memorie Ram, 769 MB.

Nokia XL este ceva mai performant, avand o baterie mai mare de 2000 mAh, o camera foto de 5 MP si una de 2 MP. Ecranul de 5 inch ofera si el un avantaj, fiind un telefon cu touchscreen.

Pretul telefoanelor se invart in jurul sumei de 100 de euro, un pret mic pe care il poate plati oricine pentru un smartphone. Nu stiu de ce nu au vrut sa scoata un telefon mai performant, ceva care sa poata concura cu telefoanele actuale care sunt foarte cunoscute, probabil vor sa se axeze mai mult pe gama telefoanelor ieftine.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *