Non-Stop

non-stop

Nu am mai scris de ceva vreme pe blog, am vrut sa iau o mica pauza. Saptamana trecut, in weekend, am fost pe la Bucuresti si m-am uitat la cateva filme in cinema. Eu prefer sa vad filmele la cinema decat in fata calculatorului, este o mare diferenta. De mult timp vroiam sa vad filmul Non-Stop asa ca a fost primul film pe care l-am ales.

Filmul este nou, aparut in Romania pe 28 februarie anul acesta. Inca de cand am vazut reclama la TV m-am gandit ca va fi un film bun si merita sa-l vad. Cu toate astea, trailerul a fost mai interesant decat filmul in sine. Nu pot sa spun ca nu mi-a placut, dar nu a fost chiar atat de interesant pe cat ma asteptam.

Pe IMDB are nota 7.3, o nota corecta dupa parerea mea. In film este vorba despre un agent caruia ii este inscenata o deturnare de avion, dar care reuseste pana la urma sa rezolve lucruri. Nu prea mi-a placut faptul ca aproape totul s-a intampla dupa cum au vrut infractorii, au reusit sa faca totul exact asa cum si-au dorit, cea ce in viata reala este cam imposibil, sa ghicesti ce reactie va avea agentul la fiecare miscare de a ta.

Oricum, filmul merita vazut. In rolul principal joaca Liam Neeson,  un actor pe care il apreciez, din filmele trecute pe care le-am mai vazut cu el.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *