Noul varf de gama Allview – X1 Soul Xtreme

Cei de la Allview au un noi varf de gama, X1 Soul Xtreme. Pana acum era telefonul X1 Soul varful de gama, dar pe 18 februarie au lansat unul nou, mai puternic, care acum este in top. Cand am vazut specificatiile telefonului am ramas putin uimit, avand niste componente foarte performante, putine telefoane am mai vazut cu astfel de specificatii. Iti ofera un procesor Quad Core Snapdragon de 2.15 GHz, 3 GB Ram si memorie interna de 32 GB. Astea sunt principalele specificatii care ne intereseaza la un telefon mobil, pentru ca de asta depinde cum se misca telefonul si toti ne dorim telefoane rapide. Avem si o placa grafica Adreno de 450 MHz, iar cei de la Allview promit ca ofera o putere maxima, astfel incat jocurile se vor misca bine. Cei 32 de GB disponibili pentru stocare cred ca sunt deajunsi, adica nu cred ca vei umple telefonul cu filme, jocuri si muzica, pana sa ajungi la 32 de GB mai e, asa ca, dupa parerea mea, este destul spatiu pentru tot ce vrei.

Ceva foarte tare la acest telefon este functia NFC, despre care am aflat odata cu acest telefon. Nu stiam ca exista asa ceva, iar cea ce face acest NFC este super, o functie care este de folos tuturor, cu siguranta. Sa va explic ce este NFC, nu stiu nici eu prea multe pentru ca abia m-am uitat pe internet la cateva videoclipuri pentru a afla cum functioneaza. Cu aceasta functie va puteti programa telefonul sa faca anumite chestii atunci cand il atingeti de o eticheta NFC, care este ca un abtibild si il poti lipi unde vrei tu, pe birou, in masina, la intrare in casa sau unde ai tu nevoie. Puteti folosi aceasta functie atunci cand intrati in masina de exemplu, lipiti o eticheta NFC pe bord si cand puneti telefonul acolo, puteti seta sa se activeze automat bluetoothul si GPS-ul, astfel incat sa-l folositi cand aveti nevoie. Functia asta mi se pare foarta tare, este folositoare pentru toti.

Daca stiti putina engleza, puteti intelege de la acest tip ce inseamna mai exact NFC:

 

Telefonul are 2 camere foto, una de 16 MP si una de 8 MP. Este prima oara cand aud un telefon care are o camera frontala de 8 MP, cele mai multe au 2 MP. Poti face si fotografii panoramice, pentru a arata prietenilor peisajele pe care le-ai putut admira in vacantele tale.

Foarte interesant este faptul ca telefonul se afla pe primul loc in testele Antutu Benchmark, aceasta fiind o aplicatie care testeaza performantele hardware a deviceurile pe Android. Locul 1 este un loc care aduce mandrie pentru Allview, asta demonstrand performantele telefonului.

allview x1 soul xtreme

 

2 thoughts on “Noul varf de gama Allview – X1 Soul Xtreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.