Noutati pe care le aduce iOS 7.1

Zilele trecute a fost lansat un nou update pentru dispozitivele Apple. A aparut iOS 7.1, o noua versiune a vestitului sistem de operare. Acesta ofera multe functii noi, unele foarte interesante si inovatoare, care vor aduce tehnologia la un alt nivel. Odata cu aparitia versiunii 7.1 pentru iOS a fost introdus si sistemul Apple CarPlay, un sistem care va fi disponibil pe masinile noi, din anul 2014. Acesta iti permite sa folosesti telefonul cu ajutorul unui ecran intregrat in masina ta, dupa ce ai conectat iPhoneul printr-un cablu de date. Astfel, iti va fi mult mai usor sa folosesti hartile, sa vorbesti la telefon sau sa folosesti alte aplicatii utile. Cu Siri vei putea controla totul doar prin voce, cea ce iti va permite sa fii atent si la condus.

apple carplay

 

Acest update a adus si imbunatatiri la interfata, modificand modul de afisare a calendarului si a apelurilor. Cei care folosesc foarte mult camera foto, se vor bucura de noul update. Cei care au iPhone 5S vor “beneficia” de activare automata a functie HDR. Daca folositi des Siri, de acum va sti cand sa nu va mai asculte, nu veti mai fi nevoiti sa folositi butonul home pentru asta.

Cu siguranta cel mai important update este Apple CarPlay, o idee inovatoare care va aduce ceva nou in lumea automobilelor. Viteza de procesare s-a imbunatatit si ea, asa cum era de asteptat, tot timpul se fac modificari in legatura cu viteza telefonului, fiind foarte importanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.