Nu am mai avut timp de blog

Cei care imi citesc blogul zilnic au observat ca nu am mai postat de ceva vreme nici un articol. Nu prea am mai avut timp sa stau la calculator, m-am ocupat cu alte lucruri, printre care si bacalaureatul. Chiar daca nu am invatat foarte mult, tot am reusit sa promovez acest examen important si acum ma gandesc la o facultate pentru a continua studiile.

In ultima vreme m-am tot uitat pe siteurile facultatilor, nu sunt hotarat ce sa aleg, fiind o decizie destul de grea, avand in vedere ca vei incepe sa studiezi un anumit domeniu si nu iti permiti sa faci o alegere gresita. Din acest motiv tot ma informez de pe internet despre facultatile pe care as vrea sa aleg, vreau sa fiu sigur ca voi face o alegere corecta pe care sa nu o regret pe viitor.

Sunt multe facultati si specializari pe care le-ai putea alege, dar pana sa iei hotararea finala cel mai bine ar fi sa te informezi cat mai bine despre ce oportunitati iti ofera dupa asta, fiind facultati care nu prea te ajuta sa faci multe lucruri dupa absolvire, iar asta nu este un lucru bun, este un dezavantaj cu care traim toti.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

5 thoughts on “Nu am mai avut timp de blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *